СТРУКТУРНИ КАБЕЛСКИ СИСТЕМИ

СТРУКТУРНИ КАБЕЛСКИ СИСТЕМИ

Решенијата за структурно каблирање што ги нуди Ист Нетворк Груп за вашата канцеларија се инвестиција во иднината.

Ние го знаеме точниот одговор на вашето барање, благодарение на долгогодишното искуство во сферата на структурни кабелски системи.

Нашите услуги во областа на структурното каблирање вклучуваат:

  • Консултантски услуги – избор на опрема и технологија врз основа на потребите на корисникот и развојниот план
  • Проектирање – изработка на план за мрежа на податоци според дадена ситуација и барање на клиентот
  • Продажба – нудиме производи од повеќе реномирани производители на опрема за структурно каблирање (телекомуникациски кабинети, канали, кабли, панели итн.)
  • Инсталација – поставување и инсталирање на канали, телекомуникациски кабинети, панели, утичници, кабли, притоа придржувајќи се до последните TIA/EIA стандарди
  • Документација за изведба – исцртување и означување на изведената инсталација на основа на кат во CAD програми