ПРОФЕСИОНАЛНИ ИТ РЕШЕНИЈА

ЗА ВАС И ВАШАТА КОМПАНИЈА

Долгогодишно искуство во ИТ секторот
за брзи и современи решенија!​​

Нудиме долготрајни, оптимизирани решенија во согласност со потребите на компанијата.

Имплементација на најсовремените технологии достапни на пазарот.

Нашиот тим од искусни и сертифицирани ИТ професионалци ќе ги решат проблемите кои ги имате и ќе ви предложат оптимални решенија за поефикасно работење на вашата компанија.

Ист Нетворк Груп е компанија со повеќегодишно искуство во ИТ секторот, која нуди комплетна ИТ поддршка, вклучувајќи – планирање, проектирање, инсталирање и одржување на компјутерски системи и мрежи, комплетен сервис за компјутери и принтери, комплетна изработка, администрација и хостинг на веб страници, како и продажба на хардвер и софтвер.

Ги следиме индустриските стандарди и нудиме изведба на комплетни и современи решенија

Компјутерски системи и мрежи

 • Проектирање и изведба на компјутерски системи и мрежи
 • Редовно одржување и мониторинг
 • Техничка помош за вработените
 • Интервенција во случај на дефект

Структурни кабелски системи

 • Консултантски услуги
 • Проектирање
 • Продажба
 • Инсталацијa
 • Документација

Продажба и сервис на принтери и тонери

 • Продажба на сите видови принтери
 • Сервис за принтери
 • Изнајмување на принтери и мултифункциски уреди

Изработка на веб страни

 • Модерни дизајн решениja
 • Responsive development

Тука ќе го добиете совршеното решение
за Вашата компанија.

Индустрии со кои соработуваме!

Соработка со сите поголеми увозници на информатичка опрема во земјата и пошироко.

Нашата помош е драгоцена за дел од туристичките работници.

Изведба на различни решенија во транспортниот сектор.

Имате прашања? Контактирајте не!